Меню

M
M

СГРАДИ В ПРОДАЖБА

СГРАДИ ЗА ПРОДАН

  • ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ

Хотел „България” е разположен в центъра на град Добрич. Намира се в непосредствена близост до сградата на Община Добрич, Централната поща на града, множество заведения и търговски магазини.

Въведен е в експлоатация през 1985 год. Общата му разгъната застроена площ е 21 740.24 кв.м

Категорията на хотела е три звезди. Разполага с 210 легла и 144 стаи, 1 апартамент с 2 спални и 2 апартамента с 1 спалня.

Комплексът разполага с: основен ресторант “България”, Панорамен ресторант, Лоби бар, Бар-мецанин и Казино, две конферентни зали, перално стопанство и паракотелно.

  • ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС "МАГНОЛИЯ"

Тризвездният хотелски комплекс се състои от два хотела – „Магнолия 1” и „Магнолия 2” с площ от 26 165 кв.м, които се намират в красив парк в местността Кабакум в к.к. Златни пясъци. Изградени над плажа, от тях се открива чудесна панорамна гледка към морето. С уникално съчетание на тридесет годишен парк с ценни дървесни видове, минерална вода и море.

Хотели “Магнолия 1” и “Магнолия 2” разполагат с общо 203 хотелски стаи, множество заведения, басейни (в т.ч. и с минерлна вода), спортни съоръжения и СПА център.

  • ХОТЕЛ КУКЕР

Хотел “Кукер” се намира в местността Предела, между планините Пирин и Рила, на 1100 м надморска височина, заобиколен от красиви борови и букови гори. На около 300 метра от него минава Републикански път II-19 (Симитли – Разлог).
Хотелът е само на 3 км от ски-писта “Кулиното”, на 12 км от Разлог и на 15 км от Банско, най- бързоразвиващият се ски курорт в България.

Хотелът е категоризиран като тризвезден, на три етажа, разполага с 67 легла, ресторант, конферентна зала, релакс зона, външен басейн.

  • КЪЩА В ГР. СТАРА ЗАГОРА

Къща на 3 етажа със застроена площ 112 кв. м.

Къщата се ползва от “Дарик Радио” и “Булгарконтрола”.

  • ИМОТ В ГРАД ШАБЛА

Имотът се състои от:

  • Кафе-аперитив на партерния етаж с площ 169.39 кв.м, с избено помещение 20.41 кв.м
  • Магазин на партерния етаж с площ 18.98 кв.м
  • Административна част на партерния етаж с площ 187.38 кв.м, с избено помещение 37.72 кв.м
  • ЕТАЖ ОТ МОЛ В БЛАГОЕВГРАД

“Дарик Имоти България” АД разполага с етаж от МОЛ в Благоевград. Към момента са заети 3 офиса. Един офис се ползва от “Дарик Радио”.

 

  • ОФИСНА СГРАДА В ГР. СЛИВЕН
Офис помещение с площ 108,83 кв. м
Офисът се ползва само от Дарик Радио.

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

en_USEnglish